Zákaznický servis +420 466 040 466 (Po–Pá: 7:00–20:00, So 8:00–16:00)

Menu

Hledat

Košík

Váš košík je prázdný. Není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdný. Není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Hlavní stránka
>
Vaření a pečení
>
Skladování potravin
>
Kleště na zavařovací sklenice

Kleště na zavařovací sklenice

Produkt byl přidán do oblíbených.

Kleště na zavařovací sklenice

Popis

Kleště na zavařovací sklenice vám usnadní vytahování nebo přidržování horkých sklenic. Rukojeti jsou zesílené, a proto se v rukou pohodlně drží. Úchopové části jsou opatřené protiskluzovou úpravou pro bezpečnou manipulaci se sklenicí. Kleště jsou vhodné do myčky.
Materiál: nerezová ocel, plast. Rozměry: šířka 8 cm, výška 22,5 cm. Hmotnost: 163 g.
 

  • Kleště na sklenice
  • Praktická pomůcka při zavařování
  • Zesílené rukojeti
  • Protiskluzová úprava

Parametry

Materiál
nerez, plast
Barva produktu
nerez
Vlastnosti
usnadní zavařování, snadné vytahování sklenic, protiskluzová úprava, bezpečná manipulace
Jiné
Vhodné do myčky a mikrovlnné touby
Typy kuchyňských pomůcek
Zavařování
Hmotnost
163 g
Rozměr
délka 22,5 cm, šířka 8 cm
Velikost
délka 22,5 cm, šířka 8 cm

Hodnocení 0

Žádná hodnocení k zobrazení

Přidat hodnocení

Doporučujeme

Odšťavňovací hrnec

Odšťavňovací hrnec

Odšťavňovací hrnec patří mezi nejlepší pomocníky pro letní sezónu. Umožňuje zpracovat ovoce a zeleninu do dokonalých a zdravých šťáv. Zbytky ovoce snadno využijete například pro výrobu džemu. Hrnec se dokonale hodí i pro zdravé vaření v páře. Je vhodný pro všechny typy varných spotřebičů, včetně indukčních. Hrnec se skládá ze tří hrncových dílů z velmi kvalitní nerezové a pevné oceli a poklice z tvrzeného,  žáruvzdorného skla s otvorem pro únik páry. Ocel je odolná proti korozi, zajišťuje vynikající tepelnou vodivost a snadno se čistí. Celou sadu lze mýt v myčce.Rozměry jednotlivých hrnců: parní hrnec s otvory 22 x 11,8 cm, prostřední hrnec s odtokovým kohoutkem 22 x 11,5 cm, spodní hrnec 20 x 11 cm. Objem 5 l.Jak hrnec používat:Do spodního hrnce nalijte vodu do výšky cca 2 cm pod okraj. Na něj postavte prostřední hrnec s odtokem a jako poslední hrnec s otvory, do kterého vložíte umyté ovoce. Měkké ovoce, jako jsou jahody, maliny, borůvky nebo rybíz do hrnce vložte v celku. Tvrdé ovoce (jablka, hrušky apod.) nejprve pokrájejte na kousky menší než 3 cm. Ovoce posypte cukrem v množství 100 – 500 g. Přikryjte poklicí a ujistěte se, že je hadička u prostředního odtokového hrnce uzavřena. Takto připravenou soupravu umístěte na varný zdroj a pomalu přiveďte k varu. Ovoce začne pod vlivem páry a tepla uvolňovat šťávu, která otvory odteče do prostředního hrnce.Doba potřebná k získání šťávy se počítá od okamžiku, kdy voda začne ve spodním hrnci vřít a v horní nádobě vznikne pára. U měkkého ovoce (jahody, maliny) je to přibližně 20 – 30 minut. U polotvrdého ovoce (borůvka, černý rybíz) se jedná přibližně o 30 – 40 minut. Tvrdé ovoce (jablka, hrušky) vyžaduje čas 45 – 60 minut.Po zchladnutí vody ve spodním hrnci (cca 15 min) otevřete vypouštěcí kohout a šťávu pomocí hadičky odpusťte do sklenic. Ihned po naplnění by měly být uzavřeny, nejlépe otočnými uzávěry. Uzavřené sklenice vložte do hrnce s vodou a pasterizujte po dobu 30 minut (čas se počítá od doby varu). Pro získání kvalitní a trvanlivé šťávy je důležitá absolutní čistota ve všech krocích přípravy.Čištění:K mytí všech částí používejte běžné prostředky k mytí nádobí. Vyhněte se ostrým kartáčům, houbám s drsným povrchem nebo práškům, které by mohly nádobí poškrábat. Odšťavňovací hrnecPro výrobu ovocných a zeleninových šťávIdeální i pro zdravé vaření v pářeTři díly + žáruvzdorná pokliceKvalitní a pevná nerezová ocel s tloušťkou stěn 0,5 mmVynikající tepelná vodivostLze mýt v myčce, bez použití abrazivních prostředků

 
999 Kč

Skladem 4ks